Grönyteskötsel och gaturenhållning

Referenser

Kontaktformulär
Fyll i din förfrågan så kontaktar vi dig så snart vi kan.

Företag/Förening:

Kontaktperson:

E-mail:

Adress:

Ort:

Telefon:

Meddelande:


Skicka

  • Blomsterarrangemang och avgränsare
  • Lökplantering i trädgård i Göteborg.
  • Busk o blomsterplantering.JPG
  • Höstplantering

Plantering av träd, buskar och blommor .

 

Vid plantering av blommor, buskar och träd är det viktigt att man följer givna anvisningar för detta och att vid val av växt, buske och träd tänker på att välja rätt växt till rätt plats. Vi på LP Entreprenad har personal och samarbetspartners med kunskap och kapacitet för att leverera det bästa möjliga utförandet både vad gäller hållbarhet, design, funktionalitet och skötsel. Vår höga kompetens inom plantering har vi både tack vare utbildning och lång erfarenhet. Vi är även duktiga på ogräsbekämpning, och genom en god planering vid planterings- och anläggningstillfället kan man förenkla och effektivisera skötseln på bästa sätt.

Alla våra arbeten utför vi enligt gällande lagar och krav på säkerhet, certifikat och specifika krav från dig som kund. Hållbar utveckling är viktigt för oss och vi använder oss av beprövade metoder för både miljö- och arbetsmiljönytta. Tillsammans med kvalitativa och erfarna leverantörer i Sverige tillhandahåller vi de bästa produkterna.

Trädplantering

För att ett träd ska växa och må bra krävs rätt förutsättningar utifrån plats och tillgång till ljus. Rätt planta på rätt plats vad gäller storlek och form är mycket viktigt.
Vi utför planteringar i alla miljöer, bl.a. kan vi erbjuda specialistkunskap för trädplantering i stadsmiljlö. Träd planteras ofta i stadskärnor för en bättre luftmiljö och för att vi människor ska må bra. Vi gör även platsbesök inför ev. plantering av träd. 

Buskplantering

För att buskar ska må bra och utvecklas maximalt krävs självklart planering och att rätt planta planteras på rätt plats vad gäller storlek, avstånd, färg och krav på jord för respektive växt. Vid urval av buskar är det viktigt att väga in allergier etc. I offentliga miljöer som förskola, skola, äldreboende är det viktigt att plantera ej allergena buskar. Här kan vi erbjuda specialistkunskap och platsbesök inför ev. plantering.  

Välkommen att kontakta oss på 0739-42 55 72 eller paulina@lpe.se!