Grönyteskötsel och gaturenhållning

Referenser

Kontaktformulär
Fyll i din förfrågan så kontaktar vi dig så snart vi kan.

Företag/Förening:

Kontaktperson:

E-mail:

Adress:

Ort:

Telefon:

Meddelande:


Skicka

  • Kantsten.
  • Kantsten runt en rabatt.
  • Ett trästaket.
  • Blomsterarrangemang och avgränsare

Lagning av kantsten, plattytor och staket .

 

Kantsten och andra delande element i vår utemiljö behöver vara i bra skick för att upprätthålla sin funktion. Det kan handla om en trottoarkant eller betongelement till kantsten som avgränsar en gårdsyta från en allmän yta, eller en gata från en trottoar. Det kan också röra sig om ett staket eller plank som behöver stå pall för väder och vind och skydda mot insyn, dela en lekplats eller en tomtmark. Kanter i cortenstål som omgärdar rabatter kan behöva ses över, så att dessa fyller sin funktion både som estetisk och som fysisk avgränsare.

Staket och kanter hindrar ogräset

Samtliga typer av dessa avgränsare har flera saker gemensamt, en av dem är att de förhindrar ogräs från att spridas. När marken ändrar karaktär – eller där det helt enkelt står ett stycke cortenstål i vägen, blir det svårt för ogräsets rötter att få fäste och sprida sig vidare.

Rätt resurser i varje led

Vi på LPE utför alla typer av reparationer på så väl kantsten, som staket eller plattytor. Våra uppdrag inleds alltid med att en arbetsledare åker ut på en första okulärbesiktning, för att sedan ge vidare instruktioner till arbetslagen. På detta sätt kan vi snabbt tillsätta rätt tid och resurser för varje enskilt uppdrag. Välkommen att kontakta oss via vårt kontaktformulär!