Lediga jobb .

Teamledare grönytor Göteborg

Enheten Grönytor har just nu många nya spännande projekt som startar och växer rejält, så vi söker en driven Teamledare.

Har du relevant utbildning och erfarenhet kommer du som Teamledare att ha ansvaret för leda den dagliga verksamheten inom olika projekt.

Trivs du med att arbeta med grönytor, leda och organisera det vardagliga arbetet och ha nöjda kunder, då är du den vi söker.

Vi erbjuder dig en stimulerande utmaning där du får arbeta tillsammans med ett mycket professionellt team i ett branschledande och framgångsrikt företag.

 

Arbetsbeskrivning

Tjänsten innebär att du är med och planerar och leder olika projekt.

Du kommer inom ramen för dina projekt att ansvara för den dagliga verksamheten gällande personal, arbetsmiljö, marknad och inköp.

Du kommer tillsammans med Produktionsledaren att ha ansvar för att upprätta budget och skapa lönsamhet i projekten. Du ansvarar för att projektens budget hålls genom aktiv merförsäljning och värdeskapande kundrelationer. 

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, 40 timmar per vecka.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har någon form för trädgårdsutbildning och som har arbetat i minst 2 år med skötsel av grönytor. Att du har körkort för personbil är en förutsättning i tjänsten

Det är meriterande om du har arbetat som arbetsledare med tillsyn och skötsel av grönytor.

Du måste tycka om att leda och engagera ditt team för att ni tillsammans ska nå uppställda mål.

Din personlighet präglas av struktur och tydlighet. Du är en kreativ problemlösare som kan hantera ett stundtals högt tempo genom att prioritera och organisera såväl ditt eget som andras arbete.

Då företaget har ett välutvecklat IT-stöd förutsätter vi att du har god datorvana samt fallenhet och intresse för administrativt arbete.

 

Kontakt och ansökan

För mer information om tjänsten kontakta gärna någon av våra arbetsledare Paulina på 073-9425572 eller Liridon på 073-9425606.

Skicka din ansökan till personal@lpe.se

Skicka din ansökan så snart som möjligt, då tillsättning sker löpande.