Grönyteskötsel och gaturenhållning

Referenser

Kontaktformulär
Fyll i din förfrågan så kontaktar vi dig så snart vi kan.

Företag/Förening:

Kontaktperson:

E-mail:

Adress:

Ort:

Telefon:

Meddelande:


Skicka

  • Klottersanering av tunnel på Södra vägen i Göteborg

Klottersanering .

Vi tar bort klotter från väggarna

Vår organisation inom klottersanering har lång erfarenhet och god kunskap om vilka metoder som är mest effektiva på olika underlag. Hållbar utveckling och kostnadseffektivitet är viktigt för oss. Vi använder miljögodkända produkter och genom gott samarbete med våra leverantörer uppdaterar vi oss löpande för att säkerställa bästa möjliga produkter och metoder till ett bra pris. Vår personal har certifikat och utbildning som krävs föra att utföra ett kvalitativt och säkert arbete hos våra kunder.

Vi kommer gärna ut på plats och bedömer hur vi på bästa sätt kan sanera bort ditt klotter och lämnar ett kostnadsförslag. 

Kontakta oss på 0739-42 56 08 eller klotter@lpe.se så berättar vi mer. Välkommen!

Effektiva metoder mot klottret

Med vår långa erfarenhet kan vi numera sanera de flesta ytor och underlag. En av de vanligaste metoderna är hetvattensanering där klottret först löses upp med ett kemiskt medel för att sedan sköljas bort med hetvatten. Vid känsligare eller svårare ytor såsom exempelvis plexiglas, fordon och vägskyltar sanerar vi som regel för hand med rengöringsmedel och mjuk trasa. 

Förebyggande klotterskydd för alla ytor

Det går bra att klotterskydda de flesta ytor både vid nybygge och i efterhand för att underlätta sanering utan att ytan tar skada. Kontakta oss gärna i samband med nybyggnation så kan vi ge råd om hur du på bästa sätt impregnerar underlaget. Vi kan också göra en bedömning av befintliga ytor och ge råd om hur den på bästa sätt kan klotterskyddas.

Därför ska du anlita LPE för klottersanering:

  • Vi använder enbart miljögodkända produkter för borttagning av klotter. Vi kan lämna skriftlig information om samtliga produkter.
  • Vår erfarenhet ger oss kunskaperna om de effektivaste och snabbaste lösningarna och därmed konkurrenskraftiga priser. Målet är alltid att du ska bli 100% nöjd.