Gruppfoto på personalen på LP Entreprenad.

Nyheter .

God Jul och Gott Nytt År!

2018-12-14

2018 har varit ett händelserikt och utvecklande år på LPE! Utöver alla utmaningar vi har stött på och arbetat med ute hos er kunder med bl a den omfattande vintern och kyla långt in i april har vi även satsat stort på implementering av ett Leansystem vi kallar LPE Way. Projektet har inneburit stora förbättringar här på vår anläggning i Linnarhult och på våra större arbetsplatser.

Rapporten från vår externrevisor på BMG Trada sammanfattades: LPE:s ledningssystem för kvalitet, miljö och arbetsmiljö uppfyller kraven och har en bra implementeringsnivå. Under senaste året har ledningen genomfört en rad förbättringar i processerna och dess styrning, resulterande i påtaglig ordning och reda i hela verksamheten. Vi gläds åt att vårt arbete visar resultat och vi hoppas att ni som kunder och samarbetspartners ska märka skillnad framgent och att vi ska nå vårt mål att vara Bäst i Väst och levererera entreprenader i världsklass.
Vi har också haft äran att bjuda in kunder och samarbetspartners till vårt första större kundevent, vilket vi fått mycket god respons på och  vi hoppas ska locka än fler på kommande evenemang.

Vi har i år valt att skänka en julgåva till Cancerfonden och deras viktiga arbete för att rädda liv. Våra tankar går till alla som drabbats och deras  familjer!

Vi vill med detta tacka kunder, medarbetare och samarbetspartners för ett gott samarbete under 2018 och önska er alla med familjer en God Jul och ett riktigt Gott Nytt 2019!